S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.
pPohanka je nutričně a dieteticky hodnotná plodina s obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Je velmi lehce stravitelná a má ořechovou příchuť. Pohankové kroupy lze použít do polévek, salátů, rizot, k zapékání a jako příloha./p
pPříprava: Propláchneme studenou vodou. Na vaření používáme 1,5 dílu vody na 1 díl pohanky. Nikdy nesléváme, aby nedošlo ke ztrátě rutinu. Vaříme 2-3 minuty a 30 minut necháme stát, nemícháme./p
NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.